Referenties

Wat mensen zeggen over ons

“Betrokken, warm, meedenkend, opmerkzaam, behulpzaam en snel handelend zijn woorden die bij ons opkomen hoe Sandra alles regelde rondom de uitvaart van onze zus en tante. En met die eigenschappen had Sandra tevens een goed oog voor ons als nabestaanden. Dat hebben wij in die verdrietige periode zeer gewaardeerd en als prettig ervaren.”

“Sandra heeft de uitvaart van mijn vader gedaan in juli 2023.
Ik kan haar zeker aanbevelen, wat een lieve vrouw. Ze staat dag en nacht voor je klaar en ze komt ook elke dag langs en denkt absoluut super goed met je mee.
De juiste persoon op de juiste plek.”

~Jeron Willems

Ik en mijn gezin hebben Sandra ontmoet nadat mijn geliefde overleed.
Vanaf het allereerst contactmoment aan de telefoon had zij iets geruststellends over zich. Op het moment dat zij onze woning binnenkwam was er gelijk die wederzijdse klik tussen mij, de kinderen, familie en vrienden. Gedurende de week van de uitvaart hebben wij Sandra ervaren als iemand die meedenkt, altijd voor ons klaar stond, goed aanvoelt wat wij nodig hadden, had zij het overzicht, oog voor detail en regelde zij alles achter de schermen zodat wij ons konden richten op het enige wat telde en dat was het afscheid van mijn grootste liefde en de vader van 4 jonge jongens.

Ruim een jaar later hebben wij ook afscheid moeten nemen van mijn moeder. Er bestond geen enkele twijfel om Sandra weer te vragen. Ook mijn broer heeft Sandra tijdens het overlijden van mijn geliefde ervaren als iemand die er staat daar waar zij moet zijn op het juiste moment. Warm, betrokken, sturend, meedenkend, rust en overzicht is wat Sandra met zich meebrengt.
Sandra wij zijn jou heel dankbaar voor alles en wat je voor ons betekent hebt.

~Monique en kinderen

Het afscheid van een dierbare is zo ontzettend persoonlijk. Niet alleen je eigen verdriet maar ook hoe je de laatste wensen het beste kunt invullen.
Er komt ontzettend veel op je af in die paar dagen, er moet veel geregeld worden en je wilt dat zo goed mogelijk doen.
Sandra heeft bij het afscheid van mijn vader Willy Knobben een belangrijke rol vervult. Zij heeft ervoor gezorgd dat alles precies zo is verlopen zoals wij het voor ogen hadden.
Niet alleen is zij oprecht betrokken en voel je dat zij zich ook inleeft, maar zij denkt ook mee en organisatorisch is Sandra duidelijk en helder wat betreft planning en afspraken.
Ik kan aan ons afscheid met een heel goed gevoel terugdenken en dat is voor het rouwproces ontzettend belangrijk.
Sandra heeft ons als gezin heel goed aangevoeld, dat is een gave, en het daarnaast perfect geregeld daar zijn we haar dankbaar voor!

~Maureen Knobben & Bas Wagenmans

“De begeleiding door Sandra na het plotselinge overlijden van mijn dochter, (schoon)zus en onze tante hebben wij als heel erg prettig ervaren.
Sandra is een lief mens, ze gaf ons rust en ze heeft veel met ons meegedacht.
Ook was ze erg betrokken en kwam ze met goede ideeën. Heel waardevol om deze intens verdrietige periode met haar te mogen delen, want na zo’n tijd voelt ze toch een beetje als familie….

Wij kunnen terugkijken op een uitvaart die helemaal naar wens was en daar blijven wij haar altijd heel erg dankbaar voor!”

~Familie Heimans

“Het is alweer een aantal maanden geleden dat mijn lieve moeder Len is overleden.
Len was dement en woonde in een fantastisch tehuis voor dementerende ouderen, het Hofstede huis in Raalte.
Een aantal jaren daarvoor is haar man Cees overleden en kwamen wij in contact met Sandra Boerkamp. Zij heeft destijds deze crematie volledig geregeld.
Zij heeft dit zorgvuldig, professioneel en liefdevol gedaan.
Sandra had oog voor details, en voor iedereen afzonderlijk.
De hele familie werd bij het afscheid betrokken.

Toen Len overleed was onze keuze ook snel gemaakt wie de uitvaart zou gaan verzorgen. Sandra Boerkamp natuurlijk.
Sandra is bij ons gekomen op gesprek en heeft een beeld gevormd van onze familie.
Ze was erg betrokken en wilde graag informatie over foto’s, verhalen en alles wat ons samen dierbaar maakt.
Doordat ze dat deed werd onze band heel persoonlijk met haar en dit voelde zeer comfortabel.

Haar ontgaat niets. Wij waren erg met emoties geladen en Sandra was hierbij de leidraad om alles gestructureerd te laten verlopen van het begin tot het eind.
Ook de hele nazorg was zeer liefdevol en betrokken.
Wij waren erg blij met haar en zijn haar heel dankbaar voor het mooie afscheid.

Geweldig gedaan Sandra!

~Aernoud, Johan, Sacha

“Al direct bij het eerste contact tussen
Sandra en de fam. Rientjes was er
een klik. Sandra kon gelukkig Jose
nog zien en spreken in het Deventer
Ziekenhuis voordat zij overleed.
Sandra heeft bij ons een goed gevoel
achtergelaten en wij waren achteraf
ook erg blij met de keuze om voor haar te kiezen.

De manier hoe zij ons door de dagen voor en na het overlijden heeft geholpen verdiend een dikke pluim, we hadden het niet anders gewild.
Sandra bedankt”

~Familie Rientjes

Sandra maakt van een uitvaart een bijzondere uitvaart.
In het voorgesprek met mijn zieke vader luistert ze aandachtig wat zijn laatste wensen zijn en stelt de juiste vragen. Ze draagt ideeën aan wat er mogelijk is. Tussen het moment van overlijden en de crematie is Sandra zichtbaar als je haar nodig hebt en onzichtbaar als de situatie dat vraagt. Ze is rustig en lief, maakt tijd om met mijn moeder te praten over haar verdriet.
Mijn vader hield van trike-motor rijden en tijdens het condoleren stond de trike in de tuin met fakkels er om heen.

Bij aankomst bij het crematorium was er een erehaag met motoren. Sandra heeft dit begeleid. Tijdens de crematie heeft Sandra een prachtige toespraak gegeven over mijn vader.
We zijn haar dankbaar, een afscheid om nooit te vergeten!

~Simone Middelkamp

April 2022 is onze moeder overleden. Wij hadden Sandra benaderd om de uitvaart te regelen.
De rust die zij uitstraalt is zo prettig. Zij regelde alles en kwam met oplossingen om het ook voor onze vader mogelijk te maken afscheid te nemen.

Onze vader lag op dat moment in het ziekenhuis en kon ook niet zo naar huis.
Sandra heeft ons zo goed ondersteund en begeleidt, zij heeft het mogelijk gemaakt dat wij met onze moeder naar het ziekenhuis konden en dat onze vader
zo in de gelegenheid was om afscheid te kunnen nemen. Hij is een uur bij haar geweest in de familiekamer van het ziekenhuis.

Verder heeft zij met het ziekenhuis en de wensambulance kunnen regelen dat onze vader de middag voor de condoleance naar huis kon.
Zo heeft hij nog afscheid kunnen nemen van onze moeder en alle bloemen kunnen bekijken.
Het was zelfs mogelijk dat pa er tijdens de condoleance bij heeft kunnen zijn. Onbeschrijfelijk, zo waardevol.
Toen onze vader het jaar daarop overleed was het voor ons ook vanzelfsprekend om Sandra te benaderen.

Ook de uitvaart van onze vader is geheel naar onze wens verlopen.
Sandra is mensenmens, is rustig, niet op de voorgrond, maar regelt alles naar de wens van de nabestaanden. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

~familie Kieftenbeld

“Onze vader overleed na 12jaar dementie…een zware periode van zorg en vooral voor onze moeder die dag en nacht klaar stond als mantelzorger… En dan ineens die leegte, gemis, verdriet, emoties.
Wat nu? Wat eerst? Ja maar… en hoe nu verder? Voor onze moeder kwam er zoveel op haar af, maar ook voor ons als zoons….
Sandra nam ons mee aan de hand en hielp ons op een plezierige, rustige, realistische manier in de wereld van afscheid nemen… Handvaten, ideeën, richtlijnen, maar ook een tijdspad, een planning.
Houvast bood zij ons in de dagen die overmand werden door emoties en onwetendheid.
Een week waarin veel woorden, gedachten en herinneringen voorbij kwamen, maar ook op papier gezet moesten worden… Een goed luisterend oor maakt dat Sandra goed uitvoering hieraan gegeven heeft en rekening gehouden met onze wensen bij het afscheid van onze vader… Terugkijkend een hectische, emotionele, maar mooie week, waar we mede door Sandra haar professionele empathische begeleiding met een warm gevoel op terug kijken “

~Gebroeders Holterman

“Alweer een jaar geleden heeft Sandra de uitvaart van mijn vader verzorgd.
Niks was te veel en alles was tot in de puntjes geregeld.
We hebben op een waardige manier afscheid kunnen nemen.
Dank daarvoor.”

~Patrick Van Der Wiel

Sandra heeft de uitvaart van mijn vader begeleid. We hadden toen mijn vader er nog was een afspraak waarin we onze wensen konden bespreken. Natuurlijk best raar dat mijn vader er nog bijzat, maar we liepen rustig alle stappen door, luisterde goed en ik kreeg zelfs nog de vraag hoe het met mij ging. Mooi dat Sandra dat vroeg. Praat niet graag over mijn gevoel, dit zag ze meteen.

Wat me is bij gebleven dat er veel geregeld moet worden tijdens een uitvaart. Je hebt het al zwaar en dan moet je in die toestand ook nog veel regelen. Je denkt dat het allemaal niet op tijd af komt, maar Sandra houdt alles goed in de gaten als alles op schema ligt en helpt waar nodig. Dit is heel fijn, zelf heb je hier geen ervaring mee. Ook komt ze elke dag aan om te kijken hoe het gaat en wat er die dag geregeld moet worden.

De dag van de uitvaart straalt ze rust uit, ze neemt je mee, er is genoeg tijd voor afscheid. We werden zelfs nog verrast met foto’s van de rouwstoet op de uitvaart. Deze foto’s had ze zo snel gemonteerd zodat alle genodigden dit ook konden zien.
Oftewel: mocht je een mooi afscheid voor je dierbare willen dan moet je Sandra bellen!”

~Dennis Middelkamp

Sandra heeft ons met zorg en aandacht begeleid. Met de juiste toon en tempo heeft ze ons bijgestaan. Ze neemt je op een prettige en duidelijke manier bij de hand in wat er op je afkomt en wat hier voor nodig is. Bedankt voor alles!”

~Karst Wouda

Inmiddels bijna 5 maanden geleden, is mijn man en onze vader overleden. Sandra was onze uitvaartbegeleider en bij het eerste telefonische contact voelde het gelijk vertrouwd. Sandra heeft ons enorm goed en fijn begeleid, onder andere door ons elke dag duidelijk te vertellen wat er die dag moest gebeuren, zodat we alles goed konden overzien. Hierdoor bleven er genoeg momenten over om tijd met elkaar door te brengen.

Sandra kwam elke dag langs en stond letterlijk dag en nacht voor ons klaar. We waarderen het heel erg dat er ruimte was om persoonlijke gesprekken met haar te voeren. Ze voelde ons goed aan en gaf ons op een prettige manier advies.
Mede dankzij Sandra was alles tot in de puntjes verzorgd en hadden de condoleance en de uitvaart niet beter kunnen verlopen. Sandra heeft er voor gezorgd dat deze week dragelijk voor ons was.

Sandra is empathisch, betrokken en was na het overlijden van papa onze steun en toeverlaat. We zijn haar onwijs dankbaar en kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

Sandra we hopen dat je snel nog eens een bakje koffie bij ons komt drinken. Je bent altijd welkom!”

~Familie Bronsvoort

“Helaas overleed kort na mijn zus ook mijn moeder.
Gelukkig kon Sandra ons weer begeleiden: heel erg fijn en bijzonder!
Opnieuw weer zo betrokken, behulpzaam en meedenkend. Aan alles werd gedacht.
Het voelde allemaal heel erg goed en vertrouwd. Iets dat je juist nodig hebt in zo’n moeilijke periode.
Lieve Sandra, bedankt dat je er weer voor ons was (en bent)! Je bent een kanjer!

~Familie Heimans

“Beste Sandra ,

2 jaar geleden is mijn partner en levensmaatje Hanneke overleden na 6 jaar ziekte.
Na zowat 38 jaar samen was ik nog niet aan afscheid nemen toe.
Wij kijken met de hele familie terug op een waardig afscheid dat door jou in een goede en prettige sfeer is geleid.
Met zowel aandacht voor Hanneke als voor ons als nabestaanden.
Ook je attente en persoonlijke kaartje een jaar na dato deed mij erg goed.
Nogmaals heel veel dank voor je inzet en aandacht.

We wensen je voor de toekomst heel veel succes.”

~W. Verweij, Laag Zuthem

“Na het plotselinge overlijden van mijn vrouw en onze (schoon)moeder kwam Sandra bij ons thuis, hoewel wij jou niet kenden voelde het meteen goed en vertrouwd.

Je stond de hele week (zelfs ‘s avonds laat) voor ons klaar en gaf ons het gevoel dat voor jou niets teveel was.
Je luisterde naar onze wensen en kwam met oplossingen en ideeën die wij zelf nooit hadden bedacht, heel erg fijn.
Mede dankzij jou hebben wij Joke een heel mooi afscheid kunnen geven, hier willen wij jou nogmaals voor bedanken.

De begeleiding had voor ons niet beter gekund en wij kijken hier met een warm gevoel op terug.

~Familie Harmelink